Internet via satelliet

Internet via satellietInternet via satelliet
Altijd, overal en direct beschikbaar
Een groot voordeel is dat het netwerk al beschikbaar is en u dus al op heel korte termijn kunt  genieten van een volwaardige internetverbinding. Met een kleine schotel en een router (met eventueel een WiFi modem) kunt u in geheel centraal Europa direct online zijn. De geboden snelheid is momenteel 20 Mbps, ruim voldoende om video’s te bekijken, te emailen en VoIP diensten te gebruiken. Het is ook mogelijk dezelfde schotel te gebruiken voor de ontvangst van TV zenders via de ASTRA 1 en de ASTRA 3, waarmee u alle Nederlandse publieke en commerciële zenders, in High Definition, kunt bekijken.
Bewoners van buitengebieden
Internet in het buitengebied is vaak beperkt beschikbaar. Slechte verbindingen via de telefoonlijnen of dure UMTS-verbindingen (als u al bereik heeft) zijn geen uitzondering. De oplossing is echter heel eenvoudig: internet via de satelliet
Recreatiemarkt
Voor mensen met een caravan, camper, boot of tweede huis biedt Betelsat de mogelijkheid om op vakantie van snel internet te genieten.
Ook in het buitenland werkt de verbinding vlekkeloos; mensen kunnen nu dus internet mee op reis nemen.
Zakelijke markt
Voor de ondernemer is internet via de satelliet de ideale back-up oplossing. Veel ondernemers zijn afhankelijk van een stabiele, snelle internetverbinding en voor hen heeft ASTRA een back-up mogelijkheid die altijd werkt.
U heeft al een installatie vanaf 430 euro incl BTW
Betelsat is het adres voor een internet schotelinstallatie.Hierbij kunnen we onze kennis en ervaring goed gebruiken om voor u een perfect afgestelde installatie te plaatsen.

Reacties zijn gesloten.